Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Magyar Madártani Egyesületet (MME) 1974-ben hozta létre 200 alapító tag. Az MME hazánk, és Közép-Kelet-Európa legnagyobb, 10.000 tagot számláló, politikától független társadalmi szervezete.

Célunk a madarak védelmével hozzájárulni az emberi életminőség és a biológiai sokféleség megőrzéséhez Magyarországon. Ennek érdekében együttműködünk a lakossággal, az önkormányzatokkal, a gazdálkodókkal és az állami természetvédelemmel. Önkénteseinkkel kutatásokat, védelmi akciókat hajtunk végre, ismeretterjesztő előadásokat, táborokat rendezünk, kiadványokat jelentetünk meg.

Szakmai munkánk mellett szeretnénk a lakosság számára is lehetőséget biztosítani arra, hogy madárbarát termékek megvásárlásával környezetüket a madarak és sok más élőlény számára élhetőbbé tegyék. Ezért az MME boltjában minden egy helyen beszerezhető, ami egy madárbarát kerthez szükséges. 

A madárbarát eszközökön túl az érdeklődők szakmai és természetbúvár könyvekkel gazdagíthatják könyvtárukat, de akkor is jó helyen jár, ha egy természetrajongó barátjának vagy gyerkőcnek keres ajándékot, hiszen a legapróbb hűtőmágnestől, a társasjátékokon át, a drágább madármegfigyelő eszközökig mindent egy helyen beszerezhet. 

 

Az MME kiemelten közhasznú, non-profit szervezet, a bolt bevételéből származó haszon 100%-ban a természetvédelmi munkát segíti.

 

Miért érdemes az MME Boltban vásárolni?

1. Madárbarát, természetbarát termékek!
A termékek eladásából származó bevétel természetvédelmi munkánkat segíti.

2. Emberbarát termékek
Madárbarát termékeink jelentős részét megváltozott munkaképességű emberek készítik.

3. Tesztelt termékek
Csak olyan termékeket árulunk, amelyeket kipróbáltunk és használatukkal mi is egyetértünk!

4. Egyedi termékek
Saját fejlesztésű memóriajátékaink, tanösvényeink, élőhelyes kirakóink, ajándéktárgyaink egyediek és csak az MME boltban kaphatók.

Keresés