Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magyarország ragadozó madarai és baglyai I-II.

Ár:
18.900 Ft (18.000 Ft + ÁFA)
80 év után most jelenik meg először egy olyan könyv, amelyik valamennyi Magyarországon fészkelő, átvonuló, vagy ritka vendégként megjelenő ragadozó madarat és baglyot is bemutatja. Az 1600 oldalas két kötetes könyvben nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló részletességgel és alapossággal kerülnek bemutatásra a tárgyalt fajok.
 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 13.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás

A kötetben szereplő 48 faj részletes ismertetésén túl, a ragadozómadarak törzsfejlődése, testfelépítése, gyakorlati védelme stb. fejezet is része a könyvnek, amely 45 szerző munkája. A szerzők szinte mindegyike az MME Ragadozómadár-védelmi szakosztályának aktív tagja. Közülük a legtöbben több évtizedes ragadozómadár-védelmi tapasztalattal rendelkeznek, ami egyben garancia is arra, hogy egy minden ismeretet magában foglaló könyvet készítettek. A kötet gazdagon illusztrált. Az 1024 színes felvételt a legkiválóbb hazai természetfotósok – összesen 163 fő – készítette. A kötetben megjelent képeket több mint 4000 fényképből válogatták ki a szerkesztők, illetve a szerzők. A fényképeken kívül 184 térkép és ábra is segíti a tájékozódást.

A szerzők és a szerkesztők jó szívvel ajánlják a kötetet mindenkinek, aki a ragadozó madarak vagy a baglyok iránt érdeklődik.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg véleményedet!
| 5 / 5 csillag!
2022. 03. 20.
Sziasztok!

Lenyűgöző alkotás, még mindig csak a fejemet kapkodom, elképesztő munka, generációkon átívelő tudás, ezer köszönet Mindannyiótoknak, szerintem Nagy Jenő is mosolyog odafentről... :)

Baráti üdvözlettel:
Sárosi Tomi

Keresés