Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

madárbarát kert

Lehet-e élni madarak közelsége nélkül? Természetesen lehet, de sokan úgy gondoljuk, hogy velük együtt jobb. Szerencsére sok madárfaj követ bennünket még a nagyvárosok központjába is, egy kiskert pedig valóságos városi vadonná alakítható.

Elegendő már egy-két madárodú, egy itatónak használt virágalátét, télen pedig egy kis etető a kertbe, az óvoda- és iskolaudvarba, ablakba, és máris élvezhetjük tollas barátaink közelségét. Ha pedig már ott vannak, a pedagógusokat és a szülőket a nevelésben, a gyerekeket és felnőtteket a kikapcsolódásban, a gazdálkodókat és a kiskert tulajdonosokat a kártevők távol tartásában segítik a madarak.

Legyen Önnek is madárbarát kertje!

A programhoz való csatlakozás menete: 

  1. Válassza ki az alábbiak közül az Önnek leginkább megfelelő csomagot és vásárolja meg, függetlenül attól, hogy melyik alprogramhoz kíván csatlakozni (Madárbarát Kert, Madárbarát Balkon, Madárbarát Iskola, Madárbarát Óvoda, Madárbarát Munkahely), a csomagok ugyanis mindegyikhez egyformák. 
  2. A csomag megvásárlásától számított 3 hónap elteltével a vásárláskor megadott e-mail címre fog kapni egy elektronikus jelentőlapot, ezen lehet majd megjelölni, hogy melyik alprogramban kíván részt venni, az elismerő táblát ennek megfelelően küldjük majd ki. 
Rendezés:

Keresés