Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fészekfoglaló

Ár:
2.990 Ft
A Fészekfoglaló egy izgalmas stratégiai és ismeretterjesztő kártyajáték, melyben különböző élőhelyekre tudjuk madarainkat betelepíteni. A játékot a véletlenszerűen bekövetkező események, és az eltérő számú tojások teszik még érdekesebbé. A kártyákkal nem csak a stratégiai érzéket fejleszthetjük, hanem a madarak, a rájuk ható események, környezeti hatások megismerésén túl a kognitív képességeket is. A játék további különlegessége, hogy az ismeretszerzést a QR kódok segítségével könnyen folytathatjuk az online térben.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. március 11.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

A  játék tartalma:

  • 80 db különböző madárkártya
  • 4 db élőhelykártya
  • 24 db különböző eseménykártya
  • Játékszabályzat

Milyen extrákat tartalmaz a játék?

80 féle madárfaj megismerésének a lehetősége

A kártyák három szinten nyújtanak információt a madarakról:

Magán a kártyán megtalálod a madár nevét, képét, és az általa átlagosan rakott tojások számát, valamint a madár leggyakoribb élőhelyét.

A kártya jobb alsó sarkában található QR-kód segítségével könnyen a madár saját weboldalára navigálhatod magadat. Itt érdekességeket olvashatsz róla, fényképet, néha videót is láthatsz a madárról, illetve egy gombnyomásra a harmadik ismeretszerző helyre juthatsz,ami a Madártani Egyesületnek, az adott madárról szóló, tudományos szintű weboldala. Itt már gyűrűzési és monitoring adatokkal, térképes információkkal is találkozhatsz.

Ajándék pontok az applikációban

A mYnest applikáció egy sokoldalú, madárismereti, fotómegosztó, és különböző madaras játékokat, kvízeket is tartalmazó alkalmazás. Letölthető telefonra, vagy online webalkalmazásként is használható. Az alkalmazásban pontgyűjtésre is van lehetőség, amely pontokat különböző ajándékokra lehet beváltani. A Fészekfoglaló kártyajáték csomagolása (a fedlap hátsó oldala) egy egyedi kódot tartalmaz, amelyet ha beregisztrálsz a mYnest alkalmazásban, akkor 100 extra ponttal ajándékozunk meg!

További extra pontok gyűjtésére is van lehetőség: ha a madár kártyákon található QR-kódot beszkenneled, akkor 5 pontot kapsz QR kódonként, illetve 10 kód beszkennelése után még 5 pontot. Ha pedig sikerül mind a 80 madár QR-kódját beszkennelni, akkor nem csak megismersz egy csomó érdekes dolgot a 80 madárról, hanem 20 extra pontot is adunk ajándékba!

A játékban szereplő több mint 20 esemény részletes ismertetése a weboldalon

Egy kártyaparti után talán sokatok elgondolkodik azon, hogy milyen sok mindent lehetne még megtudni a madárvilágról. A Ti számotokra gyűjtöttük össze annak a több mint 20 eseménynek a részletesen ismertető leírását, amelyekkel a játék során is találkozhattok. A madártani szakember által írt leírásokban többek között olyan fontos dolgokról olvashatsz, mint, hogy mi a teendő, ha fiókát találsz, vagy hogy milyen madárbarát teendők vannak tavasszal, nyáron, ősszel és télen. Továbbá sok-sok érdekességet a természeti események hatásairól (pl.: áradás, erdőtűz), és más olyan dolgokról, amelyek a madarak életére befolyással vannak (pl.: macskák, párkány-szögek).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Keresés