Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

European Breeding Bird Atlas 2 (Európa Fészkelő Madarainak Atlasza 2 )

Ár:
31.000 Ft (29.524 Ft + ÁFA)

Több mint 20 évvel az European Breeding Bird  Atlas (Európa Fészkelő Madarainak Atlasza) első kiadása után, ez a könyv tartalmazza az európai madárállományok elterjedésére és  állományaik sűrűségére vonatkozó legfrissebb adatokat. A kiadvány angol nyelvű.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 14.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
2022-es kalendárium 2022-es naptár
350 Ft (276 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!

Leírás

A könyv az Európai Madárszámláló Tanács és a 48 országban működő partnerszervezeteinek 2013-2017 közötti időszakban végzett terepi monitoring programjának eredményeként született. Létrejöttét közel 120 000 terepi önkéntes segítette, így ez a munka az eddigi egyik legnagyobb „citizen science” (közösségi tudomány) projekt a biodiverzitás kutatás terén.

A kiadvány az összes olyan madárfajról tartalmaz információt, amely a felmérés időszakában bizonyítottan költött Európa területén, így 556 fajról találunk benne részletes fajleírást térképekkel, ábrákkal és illusztrációkkal. Az összegyűjtött adatok a legszigorúbb tudományos igénnyel dokumentálják az Európában honos madarak állományainak állapotát annak érdekében, hogy elősegítsék a madarak és élőhelyeik hatékony védelmét.

Verena Keller, Sergi Herrando, Petr Voříšek, Martí Franch, Marina Kipson, Pietro Milanesi, David Martí, Marc Anton, Alena Klvaňová, Mikhail V. Kalyakin, Hans-Günther Bauer & Ruud P.B. Foppen

Published as a partnership between the European Bird Census Council (EBCC) and Lynx Edicions

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Keresés